Börja om från början

Det är dags att börja om från början. Rensa ut och fräsha upp, liksom, ungefär som när man flyttstädar. Allt som inte får plats eller passar slängs och sorteras undan, och sen har man ett nytt ställe att bona och om bo in sig på. För mig är det ungefär så det känns att starta upp den här bloggen.
 
Min förra blogg var också min äldsta och har gått ingeom flera steg. Första tanken var en ren och skär skönhetsblogg som senare ändrades till en vision om en fotoblogg. Även den visionen förändrades och jag tänkte mig en ren och skär måleriblogg. Det är lite oklart hur det ska vara nu, i nystarten. Jag skulle vilja inspirera, det är väl det enda som är riktigt säkert just nu. Det kommer bergis bli lite personligt också.
 
Fast jag tänker inte stressa fram något, inte nu. Vad som än blir så vill jag att det ska kännas kvalitativt, genomtänkt och proffsigt. Inte haspla fram något i syfte bara för att ha något. 
 
Först ut är väl, i vanlig ordning, att få till en snygg och funktionell bloggdesign innan något annat kommer på tal. Lättare sagt än gjort, haha. 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp