Drömmar om sommaren

 
Jag vet inte om det är det allmänt SKITSUPERTRÅKIGA aprilvädret som gjort entré som gör det, eller för att jag precis tittade igenom gamla bilder på Andromeda när hon var i fin form... men jag har börjat längta så fruktansvärt mycket efter sommaren? Det är lite oklart varför, för jag är inte så himla superförtjust i sommarvärmen. Eller alltså, jag gillar värmen, jag gillar bara inte att _göra_ saker i värmen. Ändå romantiserar jag bilden av att träna sig svettig och göttig i paddocken med Ada, ut och löpträna i skogen, måla spännande motiv och obekymrat röra sig ute bland folk mitt på dagen och dricka svalkande drinkar med vänner på kvällen.
 
Sanningen är inte alls lika rosa-fluffig... Verkligheten innehåller illaluktande svett och smuts, smink som aldrig håller sig på plats och en halvt utslagen hjälte i soffan som utöver jobbet knappt pallar mer än att jobba om det är för varmt. Har en vision att sommaren 2016 kommer bli annorlunda och bättre. Jag vill inte bara vara en hjälte, jag vill vara en superhjälte! Så, nu är det bara till att försöka lösa det, haha. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Torsdag och sjukgymnast.

Andromeda i januari, hjärtat! 

Inledde min dag med att göra återbesök hos fysioterateut. Igår kändes det att en inflammation blossat upp i vänsterbenet igen... en ska ju inte tro att en kan gå ut på en promenad bara sådär utan konsekvenser liksom, haha. Rehaben som vi hoppas på ska hjälpa har gått ganska dåligt p.g.a. den alltid lika roliga och välkomna endometriosen (skoja!)... Jag har håller på (och har hållt på ett tag) att fila på ett inlägg om endometrios och mina känslor kring det, men det är otroligt svårt att sätta ord på vad jag känner - för mest är jag arg på't. Arg och trött. 
 
Fick i alla fall lite TENS-behandling och tejpning idag, och är inbokad på återbesök nästa vecka igen. Den lilla rehaben som jag hann med verkade ändå hjälpa så både jag och fysion är förväntansfulla på att det kommer bli bättring bara sjukdomar och inflammationer slutar mucka. 
 
Snaaart ska jag i alla fall ut till sambons garage för att ge Marit (bilen) en välbehövd spadag och sen vidare ut för kvällsmys med Andromeda. Hörs senare!
Allmänt | | Kommentera |

Onsdagar verkar vara grejen.

 
Nu har jag ju inte fört någon riktig statistik över det här, så följande konstaterande är tämligen o-evidensbaserat: men onsdagar verkar verkligen vara min typ av publiceringsdag, haha. Onsdagar känns bra, och inte bara för att det är lillelördag.
 
KÄNSLAN av att vara mer eller mindre klar med allt för inlämning i den här kursen, med flera dagar tillgodo är svår att slå. I morse gjorde min grupp våra ergonomiexaminationer och skickade in. Mina inlämningsuppgifter är så gott som färdiga. Det enda som är kvar är lite finlir som jag tänkte mys-sitta med imorgon ett par timmar. Jag gillar, om det finns möjlighet, att låta mina texter "marinera" över en dag eller mer och sedan granska med nya/utvilade ögon. När jag sitter och producerar mycket text på en gång (ordbajseri och textproducering är min superkraft) tycker jag det hjälper att sålla bort irrelevant information och konstiga formuleringar om man tar en paus från sin text. Det är så lätt att man stirrar sig blind på sin text och tappar den röda tråden. 
 
Eftermiddagen spenderades med hästhäng och fin-fika med några av mina klasskompisar. Vi har inte setts tillsammans på flera veckor eftersom vi är ute på praktik i olika basgrupper, och alla våra scheman har krockat. Men idag så fick vi äntligen ihop det!
 
Imorgon ska jag njuta av att bara vara och utöver mitt finlir bara göra sånt jag tycker om - typ redigera fotografier och skissa på nya konstmotiv. Allt kreativt! Vi hörs imorgon! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp