Onsdagar verkar vara grejen.

 
Nu har jag ju inte fört någon riktig statistik över det här, så följande konstaterande är tämligen o-evidensbaserat: men onsdagar verkar verkligen vara min typ av publiceringsdag, haha. Onsdagar känns bra, och inte bara för att det är lillelördag.
 
KÄNSLAN av att vara mer eller mindre klar med allt för inlämning i den här kursen, med flera dagar tillgodo är svår att slå. I morse gjorde min grupp våra ergonomiexaminationer och skickade in. Mina inlämningsuppgifter är så gott som färdiga. Det enda som är kvar är lite finlir som jag tänkte mys-sitta med imorgon ett par timmar. Jag gillar, om det finns möjlighet, att låta mina texter "marinera" över en dag eller mer och sedan granska med nya/utvilade ögon. När jag sitter och producerar mycket text på en gång (ordbajseri och textproducering är min superkraft) tycker jag det hjälper att sålla bort irrelevant information och konstiga formuleringar om man tar en paus från sin text. Det är så lätt att man stirrar sig blind på sin text och tappar den röda tråden. 
 
Eftermiddagen spenderades med hästhäng och fin-fika med några av mina klasskompisar. Vi har inte setts tillsammans på flera veckor eftersom vi är ute på praktik i olika basgrupper, och alla våra scheman har krockat. Men idag så fick vi äntligen ihop det!
 
Imorgon ska jag njuta av att bara vara och utöver mitt finlir bara göra sånt jag tycker om - typ redigera fotografier och skissa på nya konstmotiv. Allt kreativt! Vi hörs imorgon! 
 
 
Allmänt | |
Upp