Slutet på augusti

 
Det börjar verkligen närma sig höst nu. Växjö har återgått till att vara regnigt och svalt efter en veckas värme. Hur mysigt ändå? Jag är en riktig sucker för årstiderna, tycker det är så himla fantastiskt hur naturen förändras. 
 
Ett annat teckan på att hösten alldeles strac är här är mina sociala flöden som just nu fylls med personer som kickar igång plugget igen efter sommaruppehållet. En annan kör igång med skolvecka nummer tre idag. Här i soffan  hänger jag med mina katter, i mitt nypimpade vardagsrum. Förra veckan bjöd på en smärre shoppingcraze - men det var värt det. Det är så himla mysigt här inne nu <3
 
Nähäpp kompisar! Full fart framåt! Snart vankas stallmöte och senare blir det födelsedasfirande för en kär vän. Puss! 
Allmänt | | Kommentera |

Favoriter från Öland

 
 
Som utlovat kommer ett axplock från fotoskörden på Öland i torsdags! Är så himla taggad på att åka dit igen och bara åka runt med kameran - omgivningarna var så himla fina! Nästa gång har jag bokat in en roadtrip så jag får chans att fota alla fina stenar (ja, jag är en sån person som blir pepp på en sten :') ) och kvarnar! 
 
Berättade jag förresten om att jag höll på att vända bilen när jag var på väg mot Öland? DET VAR INGEN SOM HADE SAGT ATT DET VAR EN JÄKLA BACKE PÅ BRON?! Mvh höjdrädd, haha! Men! Jag kom övar fram och tillbaka, tänker att nästa färd blir lite, lite lättare :')
 
Nu ska jag försöka fortsätta min måndag som blivit lite förskjuten p.g.a försovning! Puss och kram till nästa gång!
 
Allmänt | | Kommentera |

Fredag

God morgon kompisar! Hur är er morgon? 
 
Igår åkte jag till Öland över dagen för att hälsa på på en kompis och hennes bebistillskott! Vi har känt varandra sedan gymnasiet men har inte träffats på flera, flera år. Men hur härligt är det inte när man träffar någon som man inte träffat på hur länge som helst, men man kan fortfarande plocka upp tråden från där man lämnade den sist utan att det är konstigt eller awkward? 
 
Vi hade en supermysig dag med att prata ikapp sen sist, hänga med hönsen i trädgården, fika och titta på när deras hund Nisse visade upp alla sina bästa sidor. Kameran hängde självklart med och var också en av anledningarna till besöket. Lille Emil var inte riktigt på humör, men bilderna blev ändå så himla, himla fina! Tror de kommer bli så bra när de är klara. Titta bara på den här lilla sneak peeken liksom, helt orörda bilder än: 
 
 
 
Första urvalet är gjort, så nu behöver jag ta tag i lite andra måsten innan jag fortsätter med det roliga. Hoppas ni får en superfin fredag. Nästa gång lovar jag att ha bilder att visa upp <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp