Dipp, och inte den sorten man har till chips.

 
I måndags hade jag en så fruktansvärt dålig dag. Jag vet inte om det enbart var p.g.a.min endometrios som muckade gräl med mitt humör + kropp eller om det vara något mer utöver det - men jag var hur som helst ledsen precis hela dagen. TROTS att jag började dagen med att Beyonce-dansa. Det resulterade i en väldigt oeffektiv dag, inga måsten blev gjorda. Det var jag, soffa, chipsen, chokladen och pepsin for ever. 
 
I tisdags bestämde jag mig därför att även då skita i alla mina måsten och bara göra saker som gör mig glad. Jag tror faktiskt att man måste få lov att göra så ibland för att behålla sitt huvud i behåll ibland, även om alla måsten hopar sig till ett berg. De där bergen vet jag liksom att jag kan ångvälta mig igenom. Så, jag tog en snabbröjning i vardagsrummet medan det störmmade inspirerande TED talks från högtalarna. Åkte och köpte en ny vas och fyllde den med vackra blommor. Sedan satt jag i min soffa och målade akvarell, och drack ännu mer pepsi max (med färsk mynta). Jag älskar fan att bara få vara. 
 
Idag har dock varit en berg-ångvältar-dag. Jag ska få ihop en reflektionsuppgift innan jag går och lägger mig, borde inte vara några konstigheter. Egentligen är det inte deadling förrän imorgon, men då ska jag åka till Öland över dagen och fotografera bebis och träffa en kompis. Så, ångvält-mode it is från och med nu. 
 
Puss och kram, vi hörs senare i veckan. 
Allmänt | |
Upp