Sammanfattning v. 1 - 3. 2016

När jag såg Rania och Nevnariens veckosummeringar kände jag nästan direkt att jag ville haka på. Tänkte att det kunde bli en bra grej att få igång kontinuitet i bloggen. Dessvärre var de första två veckorna på året ingen höjdare då jag till störst del var sjuk och inte kunde hålla igång så mycket som jag hade hoppats. MEN, en är väl inte sämre att en kan summera årets tre första veckor samtidigt, eller hur ;)
 
Så, nu kör vi!
  
 
 
Sammanfattning:

♥ Första veckan körde jag hårt ut med en totalrensning av min garderob. Det slutande med att jag behöll ca en tredjedel av vad jag hade från början. Resten åkte antingen i soporna om det var utslitet, eller lades i en "skänkeskasse" som ska vidare till välgörenhet. 
 
♥ I samband med en fotografering i mitt stall passade jag på att knäppa en bild på min stora bruna kärlek också. 
 
♥ Vecka 2 och vecka 3 har gått i studierna och i sjukfrånvarons tecken. Har ett berg av plugg att ta mig igenom, men efter ett samtal med min derby-wife-life-coach ska jag angripa mina berg med ny motivation. Men inget ont som inte har något gott med sig, för jag har ju fått spendera mycket kvalitetstid i soffan med mina små pälsdjur modell mindre - det är inte så tokigt det heller. 
 
 
Att beundra:
 
♥ Snubblade som av en tillfällighet över den här BTS-videon från en fotografering med Benjamin Von Wong och blev så himla inspirerad. Skulle verkligen vilja göra en fotografering i blacklight någon gång, så himla häftigt! Han har även gjort en undervattensfotografering (även det en stor dröm!) och ett fantasy-shoot i en grymt vacker skog. Magiska slutbilder, otroligt inspirerande!  
 
 
Random från veckorna som gått:

♥ En ny upptäckt: landa på sin rullskridsko med svanskotan först är rätt jäkla ogött, haha. Om ni inte verkligen _måste_ göra likadant, låt bli - det är inte värt det! 
 
♥  Tiden går fruktansvärt fort när man lär sig nya program, typ Illustrator. Man tittar på klockan vid 17.00, sen helt plötsligt från ingenstans hann klockan bli 20.00. Svartkonster, I tell you!
 
♥ Fysiologi är spännande, kroppen är en så märklig och fantastisk plats! (Mvh sjuksköterskestudent mitt i utbildningen)
 
Summering | |
Upp