Dag 1: 10 saker som gör mig glad

 
→ Mina två siameser. De är roliga, gulliga, skitjobbiga, och helknäppa på en och samma gång. Så som det ska vara med andra ord när det kommer till djur i allmänhet. 
 
→ Choklad. Altså, på riktigt. Blir så himla glad i själen av choklad. Oatlys chokladdryck är så jäkla bra! 
 
→ När vi ändå är inne på saker man äter: GOD MAT ÄR FAN LIVET! Brukar göra sittdanser (eller stående danser också för den sakens skull) när jag äter riktigt gött käk!
 
→ Att få förmånen att leverera fina bilder till de personer jag fotograferar åt är något som gör mig löjligt glad! 
 
→ Ett annat djur som gör mig glad är min häst, Andromeda. Hon är ett av mitt livs största kärlekar (både i storlek och känslotyngd). 
 
→ L Ä S A! Jag älskar verkligen att läsa. Att få gå in i sin bubbla och försvinna iväg till en annan värld (helst dit det finns drakar, magi och svärd). Har som mål att läsa mer utöver kurslitteraturen, men lättare sagt än gjort när en ser i kors efter pluggmaraton. Ge mig en filt + en till bredden fylld tekopp så är jag så jäkla game! 
 
→ Mitt måleri ligger också på topplistan av saker som gör mig glad. Det är något speciellt att skapa saker, även om det ofta innebär ett betydligt större känsloregister än bara "glad", hehe. Men det är så befriande att få släppa ut kaoset som bor i min hjärncell på canvas. 
 
→ Musik! Musik är också livet och livsviktigt för mitt humör. Det är nog få saker som är så benäget till att kunna påverka mitt humör åt ena eller andra hållet. Men att sitta och digga med i en låt, eller låta det styra ens penseldrag och inspiration är svårt att slå. 
 
→ Roller Derby. Livets sport utöver ridsporten. Seriöst hörrni, får ni chansen att prova på att rulla någon gång; TA DEN! 
 
→ Familj och vänner gör mig glad, såklart! Sist på den icke rangordnade listan, men störst plats i hjärtat <3
 
BONUS: Tjejer som tar plats, jag blir så himla glad när jag ser och hör er <3
 
 
Allmänt, BLOGGUTMANING: September, Listor | |
Upp