Dag 4: Någon som inspirerar mig

Det är väldigt svårt att bara välja en endaste inspirationsperson, för det finns ju hur många häftiga och inspirerande människor som helst att välja mellan - och inom så många olika områden som jag älskar. Först tänkte jag nästan ta en person från varje genre jag sysslar med, men då hade jag nog inte varit klar med det här inlägget förrän om kanske ett halvår, haha. Tänker att det nog får bli en alldeles egen kategori i framtiden. Är det något nu skulle vara intresserade av att läsa?
 
Så... vem väljer man då? Jo, man väljer Nadia Meli, en otroligt skicklig bröllopsfotograf som utgår från Tyskland. Jag trillade av en händelse in på hennes Youtube-kanal tidigare i somras när jag höll på att researcha och samla in tips och trix inför sommarens bröllopsfotografering. OJ vad jag lärde mig mycket av henne, och inte bara om bröllopsfotografi! Tror att att jag kanske kan ha kollat igenom varendaste klipp på hennes youtube, no joke, haha!
 
Inte nog med att hon verkar så himla jordnära och go människa (och såklart superskicklig i sitt yrke) så är hon väldigt generös med sina erfarenheter, tips och tankar - och det är faktiskt det som jag beundrar och blir allra mest inspirerad av hos Nadia. Hon bjuder på tips från allt hur man kan gå till väga för att få paren att slappna av framför kameran, till matnyttiga videos kring sånt som många nystartade fotografer funderar på - varandet eller icke-varandet av rabatter, om ska man ta betalt av personer man känner med mera. Utöver det har hon supermysiga vlogs på sin youtube-kanal och som om inte det var nog bjuder hon dessutom på väldigt intressanta reflektioner kring bl. a. "the industry-sameness".
 
"Start before you're ready" har verkligen satt sig hos mig, och något som kommer vara mina ledord ett bra tag framöver. 
 
Om ni fick välja en person som inspirerar er, vem skulle ni välja och varför?
 
 
 
 
Allmänt, BLOGGUTMANING: September | |
Upp