Fredag

God morgon kompisar! Hur är er morgon? 
 
Igår åkte jag till Öland över dagen för att hälsa på på en kompis och hennes bebistillskott! Vi har känt varandra sedan gymnasiet men har inte träffats på flera, flera år. Men hur härligt är det inte när man träffar någon som man inte träffat på hur länge som helst, men man kan fortfarande plocka upp tråden från där man lämnade den sist utan att det är konstigt eller awkward? 
 
Vi hade en supermysig dag med att prata ikapp sen sist, hänga med hönsen i trädgården, fika och titta på när deras hund Nisse visade upp alla sina bästa sidor. Kameran hängde självklart med och var också en av anledningarna till besöket. Lille Emil var inte riktigt på humör, men bilderna blev ändå så himla, himla fina! Tror de kommer bli så bra när de är klara. Titta bara på den här lilla sneak peeken liksom, helt orörda bilder än: 
 
 
 
Första urvalet är gjort, så nu behöver jag ta tag i lite andra måsten innan jag fortsätter med det roliga. Hoppas ni får en superfin fredag. Nästa gång lovar jag att ha bilder att visa upp <3
Allmänt | |
Upp