Sammanfattning v. 4 - 7

Hahaha. Ja, jag kan inte annat än att skratta åt mig själv lite grann och mina sammanfattningar, som inte blir varje vecka utan var tredje, hittills. Vi får väl se, det kanske är mer rimligt att gå över till att göra månadssvep istället för ett varje vecka. 
 
 
Sammanfattning:
 
♥ Veckorna som varit har varit ganska händelselösa, faktiskt. Höjdpunkten var lagfesten med världens bästa derby-crew med temat: Vikingar, vildar och väsen på disco. Naturligtvis fick mina (handgjorda) drakhorn komma ut och lufta sig, något annat vore bara konstigt. Med min glittrigaste klänning och glitterstrumpor blev jag det mest discoklara drakväsen ever seen! Vann tillsammans med mitt team musikquizet där priset var en hel låda med suddgummi, som vi, som de givmilda och goda lagspelare vi är, spred ut på alla möjliga ställen i vår kära värds lägenhet. Sharing is caring!
 
♥ Dagen efter var rätt slö, som en kan föreställa sig. Så jag och min käre sambo spenderade större delen utav dagen i soffan tillsammans med våra pälsbollar. Pepzy-katten, som den stjärna hon är, fick överta glamouren och discoglitterstrumporna. 
 
♥ Jag tog en promenad ut till stallet för att luncha hästarna, och hittade den nyinflyttade lille Hannibal liggandes i hagen. Sicken livsnjutare! Och även väldigt roligt att se honom så pass trygg i tillvaron trots att han bara flyttat in ett par dagar tidigare. 
 
♥ Matmässigt fick jag en tillfällig inspirationskick (tack vare Jenny Mustard) och svängded ihop sushi-burritos en onsdag mitt i veckan. Så. Jäkla. GOTT! Skulle kunna äta detta jämt och hela tiden. 
 

Att beundra:

♥ På tal om Jenny Mustard, hennes Youtube-kanal är ett slag för sig. Vackra, inspirerande och välgjorda matlagningsvideos som nästan jämt får det att vattnas i munnen. Jag gillar hennes sätt att laga mat (lätt, växtbaserat) och var den person som dels fick mig att inse att det inte behöver vara så jäkla svårt att laga god vegansk mat, men också att faktiskt börja laga mer vegansk mat. Det här är mitt favoritrecept från henne. Något så simpelt som granola, men som smakar mer som en efterrätt än något annat. Gjorde en variant på den här potatissalladen i sensomras också, och den var ljuvlig! In och kika och bli inspirerad av vackra videos och god mat!
 

Random från veckorna som gått:
 
♥ 3 timmars Roller Derby träning känns rätt gött i både röv och ben, men förvånansvärt nog även i armarna. Hur det kommer sig är högst oklart p.g.a. inte använde armarna. 
 
♥ Att skjuta upp plugget en timme eller så med roliga klipp med J.Law är kanske inte det mest effektiva. Men det var värt det... typ, i alla fall. 
 
♥ Hur fasen blev den ens februari? Och var tog tiden vägen? Det var ju början på januari alldeles nyss?!
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp