Dag 10: Något jag känner starkt för

Det svåraste med de här typerna utav rubriker till bloggutmaningen tycker jag är att välja vad man ska skriva om, det är absolut svårast. Och även anledningen till varför jag än en gång ligger efter, haha. För jag menar, är man en känslomänniska som jag - då känner man starkt för så himla mycket saker... hur ska man kunna välja bara en grej? Hur stort ska man gå? Hur djupt ska man dyka? Hur mycket ska man blotta sig?
 
Men om jag ska välja bara en endaste grej, så skulle är det nog ändå ganska så självklart, eller hur? Kreativiteten. Det som för mig är livsviktigt. Den där kraften inom mig som hjälpt mig genom så mycket svåra stunder i livet, som varit mitt syre när det annars känts som att jag inte kan andas. Ett annat sätt att andas. Lika självklart en del av mig som mina lungor, eller andra diverse livsviktiga kroppsdelar. Min urkraft. Också det som skänker mig så himla stor glädje, som får mig att utvecklas och utforska nya saker. Lära mig nya saker - testa nya grejer. Det som går hand i hand med min fantasi.
 
ÅH, kreativiteten. Det är en av de saker jag känner absolut starkast för. Och jag är så tacksam för att jag fått den här bångstyriga, oberäkneliga, lynniga och alldeles fantastiska gnista inom mig. Min urkraft. Mitt bränsle. Mitt andra sätt att andas. 
 
Truth time. Jag var inte riktigt beredd på det själv, faktiskt.
Vad känner ni starkt för?
Allmänt | |
Upp