Dag 6: Före/Efter

Jo såatteh, igår fick jag en alldeles lysande idé! Temat för dagen var före/efter och jag behövde städa, det kunde ju va kul och filma sådär lite spontant? Sagt och gjort! Att jag sen glömt bort både hur svårt det kan vara framför kamera OCH att efterarbetet liksom inte tar en timme, det är en heeelt annan femma :'D
 
Så, en dag försenad, men utmaningen är gjord under hela gårdagen :D Här är resultatet:
 
 
TAADAA! Är lite ledsen över att det inte fyller hela klippytan. Exporteringen var det som gick SÄMST igår, för de alternativen tutorial-gubben på Adobe visade fanns liksom inte med när jag skulle göra det? Kan det ha att gör med att jag använde trial? Det är min misstanke i alla fall. Hmmm. Känns lite trist i alla fall när man lagt ner så mycket tid på något.
 
NÅJA nu ska jag inte fastna i det negativa! Hoppas ni tycker det var kul och hänga på! Jag hade så himla kul och lärde mig så jäkla mycket av att sätta ihop allt material så jag är LÄTT på utmaningen att gör mer! Gillar ni videoformat? Vad vill ni se mer av? Vloggar, kik i bildarkivet, när jag målar, fotograferar och flänger runt?
 
 
BLOGGUTMANING: September | |
Upp