Nummer 7: Något jag kämpar med.

Ouff. Det finns ganska mycket som jag kämpar med. Just i skrivande stund är det att få ihop vettiga inlägg till min självutnämnda utmaning, haha. Åh, jag hatar verkligen att ligga efter! Men om en måste prioritera plugg p.g.a "slösade bort" en hel jäkla dag p.g.a. skulle göra film så får man nog stå sitt kast ändå, haha. 
 
Skämt åsido. Det som jag kämpar mest med tror jag nog är att få ihop alla saker jag vill göra. Den uppmärksamme har förstått att jag har cirka 7 miljarders intressen, och jag älskar alla och vill göra alla - helst samtidigt och mest hela tiden. Samtidigt har jag en sjukdom (endometrios) som tar massor av energi från mig bara av att finnas i min kropp. När jag är i skov ska vi inte en tala om, för det är än värre. 
 
Så att få ihop skola, häst, intressen och jobb i samma ekvation är inte helt lätt p.g.a. alltid är mer eller mindre trött. Jag kan avundas ihjäl mig på drivna människor som knappt verkar kuvas av någonting, någonsin (ej att förväxlas med missunna, för det gör jag sannerligen inte. Och ja, jag är medveten om luftslotten). 
 
Men, jag har lovat mig själv att UNNA mig (hehe) att göra saker jag tycker om så ofta som jag orkar. Prova mina vingar, se vart de bär mig. Utmana min själv. Livet är för kort för att vänta. Det så jävla mycket lättare sagt än gjort, haha. Men vad fasens, någonstans ska man ju börja, right?
 
Här får ni förresten en sneak peek på vad som komma skall. Senaste utmaningen var att ställa upp mig själv framför kameran...
 
 
 
 
BLOGGUTMANING: September | |
Upp