Nummer 8: Visdomsord som talar till mig

I höstas/vintras/våras (hej minnet, var har du gått och lagt dig? :'D ) var jag och tittade när min tränare Isabella tränade för en av sina tränare. Blev mycket inspirerad, som sig bör, och satt samtidigt och pratade med resterande fotfolk som också var där och kikade på träningen med dessa fantastiska djur. 
 
Jag kommer inte riktigt ihåg hur vi kom in på det, men en av de andra deltagarna bjöd på ett kinesiskt ordspråk (fast hon som sa det hävdade att det var japanskt?) som verkligen etsat sig fast hos mig: 
 
 
För jag tror nog att vi alla hamnat där någon gång i livet. Eller att man kanske kommer tänka tanken "Varför började jag inte tidigare?!", "Det här skulle jag börjat med för längesen, nu är det ingen mening". Och visst, man hade varit längre på vägen om en börjat tidigare. Men det är aldrig försent att börja, tror jag. I en tid där vi stressar för att komma så långt som möjligt på kortast tid, tror jag på riktigt att det kan vara bra att påminna sig själv om det - att det är aldrig försent att börja. 
 
 
BLOGGUTMANING: September | |
Upp