Självporträtt i september

Motljus, alltså. Så jäkla underbart!
 
Åh. Det var länge, längesen som jag stod framför kameran. Jag minns att en gång i tiden var jag rätt bekväm framför. Och det kan jag fortfarande vara - när jag inte ska vara seriös och försöka ta seriösa bilder, haha. Jag har nog heller aldrig tagit självporträtt som de ovan förut heller, faktiskt. 
 
Men jag är ju inne i en period nu när jag utmanar mig själv mycket. Pushar min komfortzon framåt, tänjer lite på gränserna. Och självporträtten blev en del av utmaningen. Jag har väldigt lätt för att vilja väldigt mycket, men svårt att börja. Så, nu när jag fick se en underbara solnedgången tänkte jag inte sitta och sura för att jag inte hade någon att fota. Man tager vad man haver. I det här fallet: mig själv.
 
Jag hets-sminkade mig direkt efter stallet, hoppade i kläderna och typ sprang ut till ängen. På ängen var jag mest arg, haha. Den lilla plattan man skruvar på kameran och fäster i stativet var puts väck, och jag har verkligen ingen aning om var den kan tänkas vara :'D Men jag genomförde! Och jag blev otippad nöjd! Mer sånt!
Fotografi | |
#1 - - ISA:

men duktig du är!! det där med självporträtt är ju såå mkt svårare än det ser ut ;)

Svar: Men åh, tack så väldigt mycket! :D Haha, ja det är verkligen en konst i sig det där. Undrar om man någonsin blir riktigt bekväm haha :'D
Unn aka. Fröken.H

#2 - - Shanelle:

Vad fint! Jag får aldrig till motljusbilder haha, har lyckats bra en gång för 5 år sedan liksom (skojar inte ens) ;D

Upp